Isklopna sklopka VISAGE 10A-250V, jednopolna, GUNSAN PODŽBUKNI INSTALACIJSKI SUSTAV 10A

specijalizirano elektrotehničko poduzeće

SKU: 58.00.00

Isklopna sklopka VISAGE 10A-250V, jednopolna, GUNSAN

Isklopna sklopka, jednopolna, 10A – 250V, bijela

J.mj: kom

Proizvođač: GUNSAN

Ovaj jednopolni prekidač osigurava kvalitetu i sigurnost u profinjenom dizajnu.

3,04 uklj. PDV

100 na zalihi

Podijeli

Bilo da ste entuzijast za samostalne projekte ili profesionalni električar, isklopna sklopka ili prekidač VISAGE jednostavan je za instalaciju i korištenje. Kompaktni dizajn ovog prekidača čini ga idealnim za stambene ili poslovne namjene. S isklopnom sklopkom VISAGE, možete uživati u glatkom i besprijekornom radu svaki put.

Nadogradite svoj prostor sa sklopkom VISAGE i iskusite razliku koju kvaliteta i pouzdanost mogu donijeti u vašem električnom sustavu. Pouzdajte se u pouzdanu marku, GUNSAN, i uložite u električne iinstalacije koje zadovoljavaju vaše potrebe i nadmašuju vaša očekivanja.

Isklopna sklopka je električni prekidač koji se koristi za kontroliranje napajanja električnih uređaja ili instalacija. To je uređaj koji omogućuje korisniku da otvori ili zatvori električni krug, prekidajući ili uspostavljajući struju. Isklopne sklopke mogu biti jednopolne ili dvopolne, ovisno o tome kontroliraju li samo jednu ili obje žice u električnom krugu.

Glavna razlika između jednopolne i dvopolne isklopne sklopke je u tome koliko provodnika prekidač kontrolira u električnom krugu:

  1. Jednopolna isklopna sklopka: Kontrolira samo jedan provodnik u električnom krugu. To znači da prekida struju samo na jednoj žici, obično na faznoj ili “vrućoj” žici. Jednopolne sklopke obično se koriste za kontrolu jednog uređaja ili rasvjete.
  2. Dvopolna isklopna sklopka: Kontrolira oba provodnika u električnom krugu. To znači da istovremeno prekida struju na dvije žice, uključujući faznu i neutralnu žicu. Dvopolne sklopke se često koriste za uređaje koji zahtijevaju veću sigurnost ili za kontrolu skupa uređaja ili rasvjete.

Kod instalacije električnih sklopki važno je odabrati odgovarajući tip ovisno o potrebama i zahtjevima električnog kruga i uređaja koje kontrolirate.

Skip to content