specijalizirano elektrotehničko poduzeće

Na našim stranicama možete prelistati ili preuzeti katalog niskonaponskih sklopova i razdjelnika tvrtke Exteh

Uvijek ažuriran katalog tvrtke Exteh d.o.o. s aktualnim cijenama elektromaterijala i pribora dostupan je za preuzimanje. U ovom katalogu nalaze se visokokvalitetni proizvodi koji su često i ekskluzivni na tržištu, a obuhvaćaju širok asortiman niskonaponskih sklopnih aparata, sklopnih blokova i razdjelnika, te elektroinstalacijskog materijala i pribora. Osim vlastitih proizvoda, s ponosom nudimo i proizvode naših partnera:

Tko smo mi?

Tvrtka Exteh d.o.o. osnovana je davne 1990. godine. Naš dugogodišnji rad donio nam je iskustvo i povjerenje naših partnera. Kvaliteta našeg asortimana, prihvatljive cijene, brza isporuka i susretljivo ponašanje naših zaposlenika omogućuju nam da odgovorimo čak i na najzahtjevnije potrebe naših klijenata.

Što možete pronaći u EXTEH katalogu?

U katalogu možete pronaći sljedeće kategorije proizvoda:

EXTEH - elektromaterijal i pribor - proizvodi

  1. Niskonaponski sklopni aparati: Rastalni osigurači svih izvedbi i napona, rastavne sklopke, automatski osigurači, strujne zaštitne sklopke, motorske zaštitne sklopke i ostali aparati za moderne niskonaponske razvodne uređaje.
  2. Sklopni blokovi i razdjelnici: Razdjelnici nadžbukni i podžbukni s potrebnim priborom kao što su DIN nosači, stezaljke, sabirnice, grla za izvore svjetlosti i elektroinstalacijski materijal.
  3. Elektroinstalacijski materijal i pribor: Odvodnici za zaštitu informatičke opreme, uređaji i oprema za kompenzaciju jalove energije, kompaktni prekidači, elektroinstalacijske samoljepljive trake te podžbukni i nadžbukni instalacijski sustavi i još mnogo toga.

Partneri i bonitetna ocjena

Ponosni smo na dugogodišnje partnerstvo s renomiranim dobavljačima iz područja elektrotehnike. Naši partneri uključuju tvrtke poput FTG, GUNSAN, RTR Energia, TERASAKI, BM Group, CONNECTWELL, JEAN MULLER, DOEPKE, CITEL, INCOBEX, ORBIS, HAGER i mnoge druge.

Također, važno je napomenuti da tvrtka Exteh d.o.o. ima izvrsnu bonitetnu ocjenu A1++, što je dodatno jamstvo naše pouzdanosti i stabilnosti.

Preuzmite katalog i istražite ponudu elektromaterijala i pribora za električare.

Želite li istražiti bogatu ponudu visokokvalitetnih proizvoda iz našeg kataloga, kliknite na donji link i preuzmite ga odmah: KATALOG PROIZVODA – Preuzmite ovdje.

Ako niste pronašli baš sve što vam treba u našem katalogu, svakako provjerite i stranice naših dobavljača. Ako ikako možemo pomoći u pronalasku i nabavi proizvoda po vašim željama i potrebama, slobodno nam se obratite. Naš tim će u rekordnom roku osigurati željeni proizvod po optimiziranoj cijeni i visokoj kvaliteti.

Hvala što ste odabrali Exteh d.o.o. kao svog pouzdanog partnera u području elektrotehnike. Ako imate bilo kakva pitanja ili trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte na Email: exteh@exteh.hr ili Tel: 01 3867 460

Radujemo se vašoj posjeti i suradnji!

Webshop

Posjetite naš webshop i naručite elektromaterijal i pribor i ostale elektroinstalacijske proizvode koje dostavljamo u rekordnom roku.

Skip to content